SAPANCA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu din,bilim,sanat ve kültür alanlarında yetkin,kültürel mirası değerlendirebilen,yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen,ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek üst öğrenim basamaklarına ve hayata hazırlamak.

Misyon: Bilgili,kültürlü,başarılı,kendine güvenen,kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş,yaratılanı "Yaratandan Ötürü" sevebilen,tabiatı tahrip eden,sorun değil çözüm üreten,farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen;insana,düşünceye,özgürlüğe,ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz - Kombi
Yabancı Dil: Arapça ve İngilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı ve özel servisler
Sportif Etkinlikler: Voleybol,Masa Tenisi,Badminton ve Karate
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Hafızlık proje sınıfı ve 4-6 yaş Kur´an Kursu faaliyet göstermektedir

WEB - https://sapancakizihl.meb.k12.tr

Adres - GÖL MAH. ÜNLÜCE YOLU CAD. SAPANCA KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 2 SAPANCA / SAKARYA

Yerleşim Yeri - Şehir merkezi

Ulaşım Toplu taşıma